NYHETER


 

Jeg har for tiden god kapasitet og tar gjerne imot nye henvendelser. Du kan få time en til to uker etter at du bestiller. Dersom du kan møte på kort varsel, kan du få time samme uke. Velkommen til å ta kontakt på telefon 466 22 664 eller bruk kontaktskjema.

Hva er en psykolog? Og hvorfor skal du velge psykolog, når det finnes så mange andre som kan tilby samtaler? Les mer

Høstferie

08.10.2021

Da tar jeg høstferie fra og med i dag. Tilbake på jobb tirsdag 19. oktober. Om du vil at jeg kontakter deg etter høstferien, send en SMS eller bruk kontaktskjema.

Nå er Norge gjenåpnet, vi er nesten der vi var før 12. mars 2020. Jeg har fjernet tape-merkingen på gulvet, kravet om en meters avstand er avviklet. Skal vi gjenoppta håndhilsingen? Jeg håndhilser gjerne.

Når du ringer, kan det være at du treffer telefonsvarer fordi jeg sitter opptatt i samtale. Hvis du vil at jeg ringer deg tilbake, vær så snill å sende meg en tekstmelding eller epost.

COVID-19

31.07.2021

Jeg har hatt åpent og tatt imot klienter på kontoret under hele COVID-19 pandemien, med unntak av en kort nedstenging våren 2020. Vi er i gang med gjenåpning av samfunnet, men smittetrykket kan brått endre seg i form av lokale smitteutbrudd og nye virusmutasjoner.