NYHETER


 

Jeg har for tiden stor pågang og mange som ønsker time. Om du ser at du ikke får til å møte til oppsatt time, må flytte den eller avbestille, vær så snill å gi beskjed i god tid, slik at jeg får gitt din time til noen andre.

Huset har i løpet av høsten fått seg ett par strøk ny maling. Vinduene og døra fått nye farger. Den grønne døra er blitt blå.

Jeg har for tiden god kapasitet og tar gjerne imot nye henvendelser. Du kan få time en til to uker etter at du bestiller. Dersom du kan møte på kort varsel, kan du få time samme uke. Velkommen til å ta kontakt på telefon 466 22 664 eller bruk kontaktskjema.

Når du ringer, kan det være at du treffer telefonsvarer fordi jeg sitter opptatt i samtale. Hvis du vil at jeg ringer deg tilbake, vær så snill å sende meg en tekstmelding eller epost. Les mer

Sommerferie

28.06.2023

Jeg tar sommerferie fra 1. juli. Tilbake på jobb tirsdag 1. august. God sommer!

Jeg tar påskeferie fra og med 1. april til og med 12. april, tilbake på jobb torsdag 13. april. Velkommen til nye psykologsamtaler etter påske. God påske til alle 🐣🐥🐰

Velkommen 2023

29.12.2022

Da kom den nye timeboka i posten, med blanke ark og ledige timer🕰️ Det fylles fort opp, så vær rask med å bestille time.
Velkommen til å ta kontakt i 2023💫
Godt nytt år!🎇

Hva er en psykolog? Og hvorfor skal du velge psykolog, når det finnes så mange andre som kan tilby samtaler? Les mer